Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren  

Verzendkosten binnenland
Voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 50.00 rekenen wij geen verzendkosten!
De bezorgkosten zijn de tarieven van Postnl voor bestellingen tot €50,00(binnen NL)


Verzendkosten buitenland 
Ook leveringen in het buitenland zijn bij ons mogelijk. Wij hanteren hiervoor de volgende tarieven: tarieven volgens Postnl bezorgkosten. Gratis verzending naar België vanaf € 75.00. Andere landen zitten wat verschillen maar die ziet u bij de checkout.

Levertijd 
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden mits het bestelde artikel op voorraad is. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Wanneer een product onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal de levertijd 5 à 6 werkdagen zijn. 

Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen bij uw account gegevens op deze website. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

Betalingsmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL 
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U selecteert hier ook meteen uw bank. Na een samenvattend scherm van uw bestelling kunt u de bestelling bevestigen en wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Vooraf per bankoverschrijving
Door te kiezen voor de betaalmethode "Overboeking" kunt u de bestelling betalen door het totale bedrag per bank/giro over te schrijven onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode getoond. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal ná ontvangst van de betaling direct worden verzonden.


Garantie 
Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht. 

Ruilen en retourneren 
• Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen 7 dagen na aflevering van de goederen. Artikelen dienen in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Het terugsturen van artikelen is altijd op eigen kosten tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt. 

• Wanneer u uw bestelling retourneert dan worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt. 

• Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

• Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten. 
Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.


Bankgegevens 
Wanneer u betaalt per overboeking dan kunt u het orderbedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op rekening:
Regiobank nummer: NL59RBRB8835 137 659 
t.n.v. Stampsandcards.